Пастеризирани вишни

Свежи вишни без семки, пастеризирани без конзерванси во лименки.

По миењето и внимателно прегледување, свежите вишни се калибрираат во милиметар. Вишните со пречник повеќе од 16 мм, се пакуваат во метално примарно пакување , и се полнат во амбалажа - лимени конзерви, обично со големина од 4.250 мл, по барање на купувачот, можеме да понудиме и друг тип на пакување. Лимените конзерви наполнети со вишни без семки и топла вода минуваат низ вакуум тунел каде што се исцрпува воздухот од наполнетите конзерви.. По овој процес, конзервите се затвораат, а потоа се пастеризираат во тунел за пастеризација. Конзервите потоа се редат на дрвена палета, обвиткани со пластична стреч фолија, готовиот производ уредно спакуван се складира во магацин на контролирана температура. .

Етикетирање и пакување

Кога нарачката е извршена, амбалажата односно конзервите се чистат, етикетираат, во зависност од потребите на клиентите се се редат 2, 3 или 4 на картонска подлога и се обвиткуваат со термо фолија. Овие пакувања потоа се редат на дрвена евро палета, а потоа се обвиткуваат со заштитна стреч фолија.
Групното пакување, една палета содржи 168 конзерви или 175 конзерви во зависност од нарачателот....

Нутриционистички факти

100 г од производот содржи:
со енергија(kJ) 51,75 (216,37)
Јаглехидрати 12,5 е
Протеини 0 е
Масти 0,5 е

Општи факти

Рок на траење: 3 години од датумот на производство
Питотолеранција: под 0,5%
Содржина на шеќер/во цврста состојба: над 16% -

Конзерви полнети со вишни без семки

Полнење на конзервите со течност

Процес за пастеризација

Конзерви наредени на палети по процес на пастеризација

Конзерви наредени на палети по процес на пастеризација

Исцедено овошје “Вишна без семка“ по пастеризација

Преземете детални информации за призводот:

Спецификација на производот “Вакумирани вишни во конзерви“

gdpr-слика
Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-локација се согласувате со нашите Политика за заштита на податоци.
Прочитај повеќе