Индивидуално Брзо Замрзнато овошје и зеленчук

Индивидуално брзо замрзнато свежо овошје и зеленчук, со континуиран замрзнувач!

По миењето и внимателно прегледување, свежото овошје и зеленчук се подготвуваат за замрзнување. Доколку е потребно, димензијата ја одредуваме со калибрација како последователен процес, тогаш следува процес на сечење, а потоа производите се транспортираат во Индивидуален Континуиран Замрзнувач кој користи најсовремена технологија за брзо замрзнување на секое парче овошје или зеленчук поединечно.. Брзото замрзнување на -40°C ги задржува сите вредни и важни состојки на свежото овошје и зеленчук, а произведуваме готов производ кој го третираме со температура од -20°C.

Процес на изработка

Пакување

 

Пакувањето на производите преку процес на Индивидуално Брзо Замрзнато овошје и зеленчук може да се спакува по барање на клиентите!. Стандардното пакување е 10 кг во картонски амбалажа - кутии, или 15-20 кг ПП (поли-пропиленски) пластични кеси, но можно е и друго пакување по барање на купувачот.

 

Преземете детални информации за призводот:

IQF спецификација за вишни

gdpr-слика
Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-локација се согласувате со нашите Политика за заштита на податоци.
Прочитај повеќе